“Per a garantir la seguretat del viatger, el Ministeri ha publicat una Guia de bones pràctiques per a treballadors del sector turístic  així com un informe epidemiològic que pot ser consultat en qualsevol moment pel viatger per a consultar els riscos de la regió o zona que vulga visitar en les seues vacances. Aquest informe es pot consultar ací.
El Ministeri de Sanitat ha publicat un document amb recomanacions per a l’obertura al públic de les platges i zones de bany comuns per a l’estiu 2020. A les platges i zones de bany, els riscos associats al COVID 19 estan relacionats amb la interacció entre persones. Per a previndre la transmissió del virus els usuaris i els treballadors deuen, a més de complir les mesures de distància social, complir les normes d’higiene i aplicar els criteris tècnics de manteniment, neteja i desinfecció.
Es podran realitzar activitats de turisme actiu i de naturalesa en grups de fins a 20 persones des de la Fase 2, havent de concertar-se aquestes activitats preferentment mitjançant cita prèvia. Augmentant l’aforament segons s’avance de Fase. Tot això s’haurà de realitzar sempre dins de la mateixa província ja que, en principi, no està previst que es permeten els viatges a diferents províncies fins que finalitze la Fase III i, amb ella, el procés de transició cap a la nova normalitat.
Quant al turisme exterior, Turespaña continua promocionant en mercats exteriors el turisme espanyol, preparant-se per a l’eliminació de la quarantena de 14 dies imposada pel Govern a tot turista estranger a partir de l’1 de juliol.
Per a més informació sobre com realitzar un turisme més segur i de qualitat: