Un passeig per Oliva

Per a tots aquells apassionats de la cultura i de la història, Oliva ofereix un ampli ventall de possibilitats perquè els seus visitants puguen, alhora que conèixer la ciutat, gaudir de passejades tranquil·les pels carrers empedrats del seu centre històric.

Si el que desitja és gaudir d’una tranquil·la passejada per carrerons estrets i laberíntics, Oliva disposa  de dos itineraris per l’antic Raval morisc indicats per senyals, on podrà visitar entre altres llocs, el pintoresc carrer de La Hoz o el Tossalet del Doix, un mirador on delectar-se amb les seues vistes panoràmiques.

Si per contra, el que busca és impregnar-se de la cultura i de la tradició de la ciutat, disposa d’un altre itinerari per la  Vila comtal, que ens mostra diversos museus com ara l’Etnològic, un veritable món de vida on descobrir diversos aspectes de la més recent cultura de la Safor.  A més, recorrerà carrers farcits de casalots nobiliaris, d’arquitectura rústica i elegant, i de restes de l’imponent palau dels senyors Centelles i Riu Sech.

Si tot això no és suficient, Oliva compta amb un castell fortalesa a la part alta de la seua muntanya, i té habilitat el seu accés a través d’unes escales que us facilitaran enormement la pujada. Una vegada allí, podreu contemplar tota la ciutat d’Oliva des de les altures, on es descobreix tot el seu traçat urbanístic i els seus edificis d’incalculable valor com les esglésies de Santa Maria i de Sant Roc amb les seues característiques cúpules blaves.

No ho dubteu, submergiu-vos a la nostra ciutat per conèixer-la a través de la nostra àmplia oferta cultural.

[/fusion_builder_column_inner]

Galeria d’imatges

Itineraris

Museus

Esglésies

Visita guiada

L’oficina de turisme ofereix visites guiades pel centre històric d’Oliva perquè els seus visitants puguen descobrir els edificis i monuments que posseeix la ciutat juntament amb altres racons emblemàtics que aniran mostrant-se al llarg de la visita.

DATA I HORA

Tots els dimecres a les 10.00 h del matí.

DURADA

2 hores aproximadament.

LLOC D’EIXIDA

Tourist Info Oliva, Passeig de Luís Vius s/n

INSCRIPCIÓ PRÈVIA OBLIGATÒRIA

Els interessats hauran de passar prèviament per l’oficina de turisme, tot i que la visita és gratuïta per a tots els públics.